Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
Vásárlóknak
Bemutatkozunk
Kapcsolat felvétel
Kereskedőknek
Bemutatkozunk
Kapcsolat felvétel
VPOP anyagok
Információk
Zene vizipipázáshoz
A zenehallgatáshoz szükséges programot (free) telepítheti innen:
Termék toplista
Tovább
1. Brikett 40 mm 1 rúd = 10 db.
2. Tömítés slaghoz
3. Tömítés kerámiához
4. Brikett 33 mm 1 rúd = 10 db.
5. Parázstartó
6. kókusz szén nagy
7. Pipatisztító kefe 50
8. Szénszűrős szipka
9. Brikett 40 mm 1 doboz = 100db
10. Szipka 20db
11. Szélfogó nagy pipákhoz
12. Mosható slag kék
13. Kerámiafej nagy pipákhoz
14. Tömítés üveghez
15. Pipatisztító kefe 25
16. Üvegmosó kefe 50
17. Vízipipa fólia
18. Vízipipa fólia
19. Széncsipesz, díszes
20. 92 fekete
Akcióink
Tovább
Üvegvédő 26-30
Üvegvédő 26-30
600Ft
450Ft

Akció vége:
Határozatlan ideig
Minőség
A Közel-Keleten nagyon sok turista fordul meg az utóbbi időkben, és sokan vásárolnak emléktárgyként vízipipát a helyi bazárokban. Mivel a megszerzett portékát általában már csak hazautazás után próbáljuk ki, a fogalmatlan turista részére nagyon sok szép, díszes vizipipát gyártanak, olyan anyagokból melyek ugyan olcsók, de mutatósak. Hátrányuk, hogy rendszeresen nem, sőt gyakran egyáltalán nem használhatóak vízipipázásra. Ne feledd, a mesés keleten nem csak az árakban, a minőségben is érdemes időt szánni az alkura. Óriási a kínálat, és a turista gyakran egy helyi család havi jövedelmét is kifizeti egy pipáért, ezért aztán sokan mindent megtesznek, hogy lóvá tegyenek. Sajnos mára itthon is megjelentek ilyen dísznek (sem) való vízipipák, az olcsóságuk miatt, amiről gyakran az eladó sem tudja, milyen minőségű árut árul.
Vízipipázásra csak olyan pipát vegyünk melynek csöve korróziónak ellenálló, vagy saválló anyagból készül. Cégünk csak olyan vízipipákat forgalmaz melyek anyagösszetétele alkalmas a mindennapi, tartós használatra. Az ellenálló anyaghasználat ellenére (mint minden edényt) használat után célszerű megtisztítani. Amennyiben a Baharia Kft. forgalmazásából származó bármilyen termékkel kapcsolatban minőségi, garanciális, egyéb kifogás merül fel, kérjük azonnal jelezd felénk, hogy az árut kicserélhessük, vagy a vételárat visszatérítsük.

Az üveg vízipipákról
Üveg vízipipáink az állandó kiemelkedő minőségi követelményeink miatt európai (cseh) kristályból készülnek Egyiptomban. Bár a kényes anyagok és a finom, művészi megmunkálás miatt kevésbé elterjedtek, mint a hagyományos vízipipák, akár dísztárgyként, akár használati eszközként felveszik velük a versenyt. Kizárólag kézi fújással készülnek, kézi munkával lesznek csiszolva, egyedileg színezve, illetve a színezés után, majd az aranyozás után is (azaz 2 alkalommal) 600'C hőmérsékleten égetjük rájuk a festéket, aranyozást. A kézi megmunkálásnak köszönhetően apróbb formai, díszítési eltérések lehetnek a képen levő pipákhoz képest, de ez semmiképpen nem jelenthet sem minőségi, sem esztétikai hátrányt. Valamennyi pipát egy dohánytartó kerámiával, illetve egy cigarettatartóval szállítunk, hogy a vízidohányzásból ne zárjuk ki a cigarettának hódolókat sem.